Ιατρείο

Χειρουργός Θυρεοειδούς Παραθυρεοειδών Αθήνα

Σας περιμένω στο ιατρείο μου

Είναι μέλημά μου ο κάθε ασθενής να κατανοήσει την πάθησή του και να ενημερώνεται αναλυτικά για την ενδεδειγμένη χειρουργική επέμβαση και τη διαδικασία της.

Η σύγχρονη χειρουργική οφείλει να ανταποκρίνεται στις ανάγκες και τα χαρακτηριστικά του κάθε ασθενούς ξεχωριστά. Είναι αρχή μας ο ασθενής να μας αισθάνεται πάντα συμμάχους.

Στο επίκεντρο της ασκούμενης ιατρικής βρίσκεται η οικοδόμηση μιας σχέσης εμπιστοσύνης μεταξύ του ιατρού και του ασθενή. Η καθοδήγηση και επεξήγηση σε γλώσσα απλή και κατανοητή, η συμμετοχή του ασθενή στον καθορισμό των απαραίτητων διαγνωστικών και θεραπευτικών στρατηγικών θεωρούνται εκ των ων ουκ άνευ.

Είμαι στη διάθεσή σας πριν και μετά το χειρουργείο για οποιοδήποτε σχετικό πρόβλημα ή απορία.

Το Ιατρείο βρίσκεται στην οδό Πατριάρχου Ιωακείμ 48-50, Αθήνα 10676 (Κολωνάκι), πλησίον της κεντρικής εισόδου του Νοσοκομείου “Ευαγγελισμός” και εξυπηρετείται από το σταθμό του μετρό “Ευαγγελισμός” (γραμμή M3 – μπλε). Η επίσκεψη γίνεται κατόπιν ραντεβού.

Επιπλέον υπάρχει δυνατότητα ραντεβού στο νοσοκομείο “Eρρίκος Ντυνάν”, Μεσογείων 107 Αθήνα 11526 (κτήριο γραφείων, 6ος όροφος) 

Βρείτε μας

Πατριάρχου Ιωακείμ 48-50
Κολωνάκι, Αθήνα 10676

Καλέστε μας

+30 2106015307
+30 6973207535

Το ιατρείο λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή κατόπιν ραντεβού.

Για την πρόσβαση σας εξυπηρετεί το μετρό “Ευαγγελισμός”.

Φωτογραφίες

Συνεργασίες – Πιστοποιήσεις

Ακολουθήστε μας στο instagram